helt oplanerad helg

Men det verkar bli en fin helg. Idag började jag dagen med ett 90 minuters pass yoga. Läraren drog och slet i mina armar och ben och virande in dom i omöjliga positioner som jag undrade hur jag skulle ta mig ur. Men det gjorde jag. Sen fortsatte jag med att mörbulta kroppen med en timmes thaimassage med Frida. Vi låg tillsammans på värmedynor i en liten hydda med varsin thaitjej som masserade oss. Det var grymt men herregud vad jag knakade överallt och de vred och slet och böjde min rygg så den knakade så mycket att jag var rädd att den skulle gå sönder. Men nu känner jag mig riktigt mjuk och avslappnad i kroppen. Den fick sig nog en mindre chock idag. Sen har vi käkat sushi och köpt skor. Jag köpte mig ett par vårskor med klackar. Ska försöka mig på att gå med dom. Nejmen de är breda och inte så höga klackar, det ska nog gå fast de kommer kännas lite ovant. Men roligt med omväxling från alla sneakers jag jämt går i. Ikväll blir de lite öl med Cis och Therese.


Romme and so on

Ja nu flyter allting på i en rasande fart. Förra helgen var vi i Romme och åkte snowboard och det var så underbart! Vi åkte i fantastiskt väder, bodde på hotell, badade bubbelpool och bastade! Jag åkte i alla svarta backarna den sista dagen och blev en riktig fartdåre, jag började tima mig själv. haha. Men det var så kul!



Den här veckan har gått fort och varit fin. Har börjat klippa nya filmövningen i skolan och det ser riktigt lovande ut. Ikväll har jag yogat för första gången den här veckan och nu ska jag lägga mig med min bok.

Underlig vecka det här

Den här veckan är underlig. Saker händer. Det rörs om i grytorna. Förändringar sker. Jag gillar det.

Hade en väldigt omskakande dag i skolan idag. Vi hade en gäst som försökte skrämma vettet ur oss stackars filmklippare i morse. Men vi är rätt hårdhudade och det var faktiskt rätt så roligt för det skiljde sig så totalt mot för vad vi är vana vid i skolan. Sen smälte han lite eftersom och eftermiddagen var mest bullkalas. Ikväll har jag yogat. Kände verkligen att jag behövde det. Vi var bara fyra i klassen idag, i måndags var vi typ tjugo. Soft, men idag blev jag inte sådär jätteavslappnad som jag brukar bli men jag fick en massa energi och glädje och det är lite vad veckan handlar om. Jag är verkligen glad över saker som sker!

Alice i underlandet

Ikväll har jag sett Tim Burtons Alice i underlandet i 3d som jag verkligen sett fram emot. Den var verkligen magisk och 3d är ju riktigt ballt. Man hamnar i en riktig sagovärld med bland annat en talande vattenrökande larv, en flinande katt som kan gå upp i rök (min favorit!) soldater av spelkort och så vidare. Alice hade dessutom skinn på näsan vilket ger extra plus. Mindes inte sagan om Alice i underlandet alls men filmen var verkligen stämningsfylld och mysig. Johnny Depp kan verkligen se ut som en sagofigur. Lite liknande roll här som i Kalle i Chokladfabriken. Den är också bra för övrigt.




Tidigare var jag ute i det fina solvädret och åkte snowboard med Stefan i Hammarbybacken. Den var ungefär som Kalixbacken men hade inte räknat med mer då den ligger inne i stan. Den är så löjligt nära mig så var ju tvungen att äntligen testa den. Och det var jätteroligt att åka lite snowboard även om liften upp tog 6 min och åket ner under 2 min. Men nästa helg ska vi åka på riktigt i Romme. Längtar! Det är så himla härligt väder nu alltså. Känns som att de börjar bli vår! Iallafall på dagarna när solen värmen, kvällarna är ju fortfarande isande kalla.
Vilken ovanligt skön och bra helg det här har varit!

Världens bästa lördag

Har verkligen haft en ovanligt lyxig och skön lördag, jag mår så bra nu!
Började dagen med att gå på ett pass yoga i morse, jätteroligt och fick massor med hjälp. Sen när jag kom ut så var de ju underbart väder, solen sken och inte allt för kallt. Så sen gick jag en långpromenad på 2 timmar på isen. Visste inte ens att man kunde gå på isen här men nu kunde man visst det och hela stockholm var ute och gick. Asmysigt men blev riktigt trött i benen av att gå i snön och skaren i två timmar. Sen fortsatte dagen på bästa möjliga sätt med thaimassage med Frida, en timme för 400kr, inte allt för farligt ändå. Det går ju lika mycket pengar om man gå ut och det var verkligen värt! Mina axlar och nacke var sjukt stela och onda så de fick sig en ordentlig omgång. Hur skönt och avkopplande som helst. Och nu har vi avslutat kvällen med mat på Little Persian och vi blev bjudna på chai och en kaka med saffransglass! Mums! Kunde inte haft en bättre lördag! Nu ska jag slappa och kolla på Coffee and Cigarettes. Kommer nog sova gott i natt om man säger så.

Lite bilder från min promad, och isade cyklar som det finns många av på gatorna numera.
Lite vackra.


knasiga öronläkaren

Jag var hos världens knasigaste öronläkare idag. Det var verkligen underhållande. När jag satt i väntrummet ropade hon från sitt rum "Maria! Maria! Kom då Maria" jag var den enda som var där... -"jag heter inte Maria, jag heter Johanna" "Jaha.. Johanna panna..." och sådär fortsatte hon.. jag skrattade hon var nog verkligen lite galen. Men mina öron var bra och när jag gick tog hon i hand och sa "Tack och hej, leverpastej!" Hahaha jag vill nästan gå dit igen bara för att hon var så knasig.

RSS 2.0